Moilas | Oletko leipomotuotteiden tuotekehityksen ammattilainen? Haemme Pieksämäelle tuotekehittäjää
Oletko leipomotuotteiden tuotekehityksen ammattilainen? Haemme Pieksämäelle tuotekehittäjää

Oletko leipomotuotteiden tuotekehityksen ammattilainen? Haemme Pieksämäelle tuotekehittäjää

Oletko leipomotuotteiden tuotekehityksen ammattilainen?

Haemme Pieksämäelle tuotekehittäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Tuotekehitystiimimme kaipaa kolmatta jäsentä. Päätehtäväsi on vastata uusien tuotteiden tuotekehitysprojektien laadukkaasta ja tavoitteellisesta läpiviennistä ymmärtäen tuotehinnoittelun teollisen volyymivalmistuksen perusperiaatteet. Toimit aktiivisesti kehitysideoita ja uusia raaka-aineita etsien, teet tiivistä yhteistyötä talon sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, myös kansainvälisesti. Kehität toimintaa ja motivoidut tuotteen menestyksestä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta leipomotyöstä ja tuotekehityksestä, sekä intohimoa alaamme kohtaan. Toivomme lisäksi sinulta idearikasta ja tavoitteellista asennetta tuotehallintaan, sekä kykyä edistää useita samanaikaisia projekteja ja varmistaa, että asiat tulevat loppuun saatetuiksi. Toimintatavaltasi olet ratkaisuhakuinen, organisoiva ja päämäärätietoinen, laitat myös kädet rohkeasti taikinaan koeleivonnoissa. Kommunikoithan sujuvasti myös englanniksi, niin suullisesti kuin kirjallisestikin ulkomaisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tehtävä edellyttää myös matkustusvalmiutta.

Moilas Oy tarjoaa sinulle itsenäisen ja laaja-alaisen työtehtävän kilpailukykyisellä palkkauksella, jossa pääset kehittymään organisaation antaman tuen avulla. Onnistumistasi tukevat myös osaava ja motivoitunut työilmapiiri. Työn luonteen vuoksi etätyömahdollisuus sovitaan valitun henkilön kanssa erikseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa tuotekehityspäällikkö Tomi Purhonen, tomi.purhonen@moilas.com

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveen kera 25.2.2024 mennessä osoitteeseen rekry@moilas.com