Aasialaiset hodarit
Sujauta gluteenittoman hot dog-sämpylän väliin Aasian makuja, ja valmistaudu herkulliselle makumatkalle!
Ainesosat
Moilas Gluten-Free Hot Dog Sämpylöitä
nakkeja tai kasvisnakkeja
tavallista majoneesia
sriracha-kastiketta
2 porkkanaa
200 g kaalia
1 rkl riisiviinietikkaa
1 rkl seesamiöljyä
suolaa
tarjoiluun korianteria, kevätsipulia, limeä ja chiliä
Valmistusohje
Sulata hot dog -sämpylät pakkauksen ohjeen mukaan. Raasta kuoritut porkkanat ja suikaloi kaali. Sekoita kasvissuikaleet ja mausta suolalla, riisiviinietikalla ja seesamiöljyllä. Sekoita majoneesin joukkoon sriracha-kastiketta makusi mukaan. Paista nakit. Kokoa hodarit ja nauti!
Vinkki: porkkana-kaalisalaatti maistuu myös lisukkeena.