Mustikkapiirakka
Herkullinen mustikkapiirakka valmistuu helposti ja vaivattomasti Moilas Gluten-Free Pulla & Munkki mixistä!
Ainesosat
3 kananmunaa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
2,5 dl Moilas Gluten-Free Pulla & Munkki mixiä
150 g voita
1 pussi vaniljakreemijauhetta
4 dl maitoa
2 dl mustikoita
Valmistusohje
Valmista paistonkestävä kreemi pakkauksen ohjeen mukaan.
Sulata voi ja anna sen jäähtyä.
Mittaa kulhoon valmiiksi jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Vatkaa toisessa kulhossa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muna-sokerivaahdon joukkoon kuiva-aineet varovasti sekoittaen. Lisää taikinaan sulatettu voi ja sekoita.
Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan. Pursota päälle kreemiä raidoiksi ja ripottele päälle mustikoita. Paista 200-asteisessa uunissa n. 30 min.