Moilas | Avoin työpaikka: laatupäällikkö Pieksämäelle
Avoin työpaikka: laatupäällikkö Pieksämäelle

LAATUPÄÄLLIKKÖ,
JOLLA LEIKKAA

Avoin työpaikka: laatupäällikkö Pieksämäelle

Hakuaika päättynyt 28.02.2019

Yksi Suomen suurimmista leipomoista ja gluteenittoman leivonnan edelläkävijä Moilas Oy hakee laatutiimiään vetämään mukavaa ja loistavaa

LAATUPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen Pieksämäelle, tuotteidemme syntysijoille.

Moilas-perheyhtiöiden juuret ulottuvat viime vuosisadan puolelle pieneen, vuonna 1955 perustettuun kotileipomoon. Tänään olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä leipomoista. Kehitämme ja valmistamme luotettavia leipomotuotteita, jotka tuovat herkullista makua kotimaisten ja ulkomaisten kuluttajien elämän eri hetkiin. Gluteenittomia tuotteita olemme valmistaneet jo yli kolmen vuosikymmenen ajan, ja viemme niitä nyt neljääntoista maahan.

Moilas Oy työllistää yhteensä noin 100 henkilöä. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli noin 17 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli noin kolmannes.

Alusta asti Moilas on leiponut rakkaudella, rehdisti ja hyvistä raaka-aineista. Etsimämme työntekijä pystyy sitoutumaan näihin toimintaamme yhä ohjaaviin periaatteisiin, sillä Moilas ei olisi Moilas ilman huippulaatua.

Laatupäällikkönä vastaat leipomoidemme erinomaisen laadun säilyttämisestä, ja sinulla on ratkaisevan tärkeä rooli toimintamme jatkuvassa kehittämisessä. Yhdessä tuotannon ja muiden moilaslaisten kanssa huolehdit standardeista ja laatujärjestelmistä, jotta voimme vastata vaatimusten kehittymiseen ja myös uusien järjestelmien käyttöönotto onnistuu sujuvasti. Seuraat leipomoalaa, joten pystyt varautumaan tuleviin muutoksiin hyvissä ajoin. Tontillesi kuuluvat myös asiakas- ja laatujärjestelmäauditoinnit.

Odotamme tulevalta laatupäälliköltämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Jos ymmärrät laatu- ja tuoteturvallisuusjärjestelmiä, ja niiden ylläpitäminen ja kehittäminen on tuttua, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö. Toivomme, että työskentelet suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englanniksi ja yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Kun vielä olet rehti ja motivoitunut kaveri, taidat olla meikäläisiä.

Moilas-perheen jäsenenä saat

  • vastuullisen ja mielenkiintoisen roolin kasvavassa konsernissa
  • maineikkaan ja perinteikkään yrityksen työnantajaksesi
  • osaavan ja työhönsä sitoutuneen työyhteisön
  • mahdollisuudet kehittyä urallasi.

Sertifikaattimme ja laatujärjestelmämme löydät nettisivuiltamme.

Hakuaika päättynyt 28.2.2019. Kiitos kaikille hakijoille! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.