Moilas | Haemme myyntipäällikköä Helsingin toimistollemme
Haemme myyntipäällikköä Helsingin toimistollemme

Haemme myyntipäällikköä Helsingin toimistollemme

Moilas Oy perheyhtiön tarina alkoi pienestä kotileipomosta vuonna 1955. Tänään Moilas Oy on yksi Suomen suurimpia gluteenittomia tuotteita valmistava yksityinen leipomo. Leivonnan periaatteina ovat alusta asti olleet Saimi Moilasen opit; ”rakkaus, rehellisyys ja raaka-aineet”, jotka ohjaavat toimintaamme edelleen.

Moilas Oy on edelläkävijä gluteenittomien erityisruokavaliotuotteiden valmistuksessa jo vuodesta 1985. Viemme tällä hetkellä Pieksämäellä leivottuja tuotteita kuuteentoista Euroopan maahan. Perheyhtiön kaksi leipomoa sijaitsevat Pieksämäellä ja myyntikonttori Helsingissä. Moilas Oy työllistää noin 90 henkilöä. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 17 miljoonaa euroa, josta noin puolet tulee viennistä. Moilas-tuotteiden kysyntä kasvaa voimakkaasti, niin kotimaassa kuin viennissäkin.

Myyntipäällikkönä hoidat kotimaan myynnin, tuotehallinnan ja markkinoinnin tehtäviä. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta, sillä vaikka työpisteesi sijaitsee Helsingissä, tehtävääsi kuuluu muun muassa säännölliset käynnit Pieksämäen leipomoilla, asiakkaiden luona ja messuilla. Tehtävässä raportoit kaupalliselle johtajalle ja teet tiivistä yhteistyötä Pieksämäellä sijaitsevan tiimin kanssa.

Myyntipäällikkö vastaa kokonaisvaltaisesti kotimaan myynnistä nimettyjen asiakkuuksien osalta. Tehtävään kuuluu muun muassa, tuotteiden ja uutuustuotteiden ideointia sekä myyntiä, tarjouksen laadintaa, asiakastapaamisia ja -neuvotteluja, messuja, myynnin toimintojen aikataulutusta, tiivistä yhteistyötä tuotannon suunnittelijoiden kanssa sekä viestintää sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Voit olla hakemamme henkilö, mikäli olet aktiivinen ja tuloshakuinen joukkuepelaaja, joka kohtaa haasteet ratkaisukeskeisesti ja rakentavasti, eikä pelkää kantaa vastuuta. Aito kiinnostus elintarvikealaan ja erityisesti leipomotuotteisiin on työsi lähtökohtana.

Myyntipäälliköltä odotetaan hyvää organisointi- ja päätöksentekokykyä sekä kaupallista ja innovatiivista ajattelua. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa kaupallista koulutusta, kokemusta päivittäistavarakaupan myynnistä ja toiminnasta keskusliikkeiden kanssa sekä näyttöjä menestyksellisestä myyntityöstä. Elintarvikealan tuntemus ja kokemus projektityöstä katsotaan eduksi tehtävässä.

Tehtävässä edellytetään suomen- ja englanninkielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa sekä kokemusta nykyaikaisten viestintävälineiden ja -sovellusten käytöstä.

Tarjoamme sinulle

  • Vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Maineikkaan ja perinteikkään yrityksen työnantajaksesi
  • Osaavan ja työhönsä sitoutuvan työyhteisön

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupallinen johtaja Marko Hammar, puh +358 40 590 9031.
Soittoajat keskiviikko 12.10.2022 klo 9:00-12:00 ja klo 14:00-15:00, sekä torstai 13.10.2022 klo 9:00 – 10:00 ja klo 13:00-15:00.

Pyydämme lähettämään hakemukset 30.11.2022 mennessä palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@moilas.com

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.