Moilas | Moilas kantaa yhteiskuntavastuun koronavirusepidemian aikana
Moilas kantaa yhteiskuntavastuun koronavirusepidemian aikana

Moilas kantaa yhteiskuntavastuun koronavirusepidemian aikana

Perusteellinen ennakointi varmistaa sekä tuoteturvallisuuden että leipätuotteiden saatavuuden kaupoista.

Gluteenittomien tuotteiden valmistamiseen erikoistuneen Moilas Oy:n kansainvälisesti sertifioituun toimintaan liittyvät aina erityisen tarkat terveys- ja turvallisuusnäkökulmat. Yritys vastaa lisäksi osaltaan laadukkaiden tuotteiden jatkuvasta saatavuudesta osana huoltovarmuusketjua. Koronaepidemian aikana Moilas on jatkuvasti tehnyt myös ennakoivia lisätoimia käytännössä kaikilla toimintansa osa-alueilla.

Moilas Oy:n tarkoissa sisäisissä ohjeistuksissa huomioidaan sekä tuoreet viranomaisohjeet että toimialan erityisvaatimukset. Yleistä tilannetta seurataan jatkuvasti ohjeita päivittäen. Moilas Oy:ssä ohjeistamisen keskeisiä ja tarkoin valvottuja aihepiirejä ovat mm. hygienia, siivous, työmatkat, työntekijöiden siviilimatkat, etätyö, karanteeni, henkilöstön perhetilanteet, sairasilmoitukset, ulkopuolisten pääsyn estäminen tuotantotiloihin sekä ajantasainen koronavirustiedottaminen henkilöstölle,

 – Moilas Oy haluaa turvata gluteenittomien tuotteiden saatavuuden erityisruokavaliota tarvitseville sekä gluteenittomia vaihtoehtoja muista syistä suosiville myös epidemian aikana. Uskomme, että tarkoilla ohjeistuksilla on lisäksi myönteinen vaikutus henkilöstömme toimintaan myös työn ulkopuolella, kaupallinen johtaja Marko Hammar tiivistää.

Lisätiedot

Moilas Oy, Kaupallinen johtaja Marko Hammar, p. 040 590 9031, marko.hammar@moilas.com

Moilas Oy on Pieksämäellä sijaitseva perheyhtiö, jonka palveluksessa työskentelee reilut 110 henkilöä. Yrityksen liikevaihto on noin 17 miljoonaa euroa. Moilas Oy on merkittävä gluteenittomien leipomotuotteiden vientiyritys, ja se vie tuotteita tällä hetkellä 16 Euroopan maahan.
www.moilas.fi