Moilas | Moilas-uutuudet kevääseen: Suosikkipizza ja mehevä evässämpylä nyt gluteenittomina
Moilas-uutuudet kevääseen: Suosikkipizza ja mehevä evässämpylä nyt gluteenittomina

Moilas-uutuudet kevääseen: Suosikkipizza ja mehevä evässämpylä nyt gluteenittomina

Moilas tuo maaliskuussa markkinoille kaksi herkullista ja kaivattua uutuutta erikoisruokavaliota noudattavien arkea helpottamaan. Moilas Gluteeniton Kauraeväs on pehmeä ja mehevä evässämpylä, joka saa makunsa kaurasta, ja mietoa makeutta ja täyteläisyyttä porkkanasta.

Moilas Gluteeniton 3-cheese pizza puolestaan on suosikkipizzan gluteeniton versio. Edamia, mozzarellaa ja Monterey Jack –cheddaria sisältävä pizza on lihaton vaihtoehto, jonka voi myös tuunata omaan makuun sopivaksi.

Moilas Gluteeniton Kauraeväs – ruokaiset eväät on nyt helppo tehdä

Nyt myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville on tarjolla runsaskuituinen – kuitua 10 % – evässämpylä, joka on helppo napata mukaan kaupan pakastealtaasta. Moilas Gluteeniton Kauraeväs on pehmeä ja mehevä evässämpylä, joka saa makunsa kaurasta sekä mietoa makeutta ja täyteläisyyttä porkkanasta. Kauraeväs maistuu myös perheen pienimmille, sillä sen sisältämä porkkana on sileää, eikä sisällä sattumia. Yhdestä sämpylästä saa kolmanneksen aikuisen päivittäin tarvitsemasta kuidun määrästä.

Moilas Gluteeniton Kauraeväs lämpenee mikroaaltouunissa 40 sekunnissa tai sulaa käyttövalmiiksi tunnissa huoneenlämmössä. Matalahko mutta reilun kokoinen sämpylä on helppo täyttää mieleisillään täytteillä ja pakata mukaan evääksi kouluun, töihin tai harrastuksiin.

Moilas Gluteeniton Kauraeväs on gluteeniton, vehnätön, laktoositon, soijaton, pähkinätön, ja kananmunaton, 4 kpl / 360 g pakkauksessa.

Kolmen juuston suosikkipizza vihdoin gluteenittomana

Gluteenitonta ruokavaliota noudattavatkin ansaitsevat ruokapöytäänsä uusia herkkuja. Pizzojen suosio kasvaa jatkuvasti, ja kuluttajien kysyntään vastaa uusi Moilas Gluteeniton 3-Cheese pizza. Tämä juustoinen herkku on täysin lihaton ja sopii myös kasvissyöjille. Maukas pizza sisältää kolmea suussa sulavaa juustoa: edamia, mozzarellaa ja Monterey Jack –cheddaria. Sen voi myös tuunata oman maun mukaisesti muilla lisukkeilla.

Moilas Gluteeniton 3-cheese pizza paistuu herkulliseksi 225 °C uunissa noin 10 minuutissa. Parhaan lopputuloksen saat, kun annat paistopellin lämmetä uunissa ennen pizzan paistamista.

Myös Moilas Gluteeniton 3-cheese pizza on gluteeniton, vehnätön, laktoositon, soijaton, pähkinätön ja kananmunaton, 1 kpl 270 g pakkauksessa.

Molemmat tuotteet on valmistettu yrityksen omassa leipomossa Pieksämäellä, ja niillä on Avainlippu-merkki. Uutuudet soveltuvat mainiosti myös niille, jotka eivät noudata erityisruokavaliota. Tuotteet tulevat kauppoihin maaliskuussa.

Lisätiedot

Moilas Oy, myyntipäällikkö Jaana Heinonen, p. 050 5166 722, jaana.heinonen@moilas.com