Moilas | Moilas-uutuus kevääseen: Herkutteluhetkiin sopiva Ciabatta nyt gluteenittomana
Moilas-uutuus kevääseen: Herkutteluhetkiin sopiva Ciabatta nyt gluteenittomana

Moilas-uutuus kevääseen: Herkutteluhetkiin sopiva Ciabatta nyt gluteenittomana

Moilas Oy tuo maaliskuussa markkinoille maukkaan ja kaivatun uutuustuotteen erityisruokavaliota noudattavien herkkuhetkiin. Moilas Gluten-Free Ciabatta on hurmaava vaalea herkutteluleipä, joka on helppo napata mukaan kaupan pakastealtaasta!

Suosikkileivän gluteeniton versio

Nyt myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville on tarjolla ihanan rapeakuorinen vaalea leipä, kun Moilas Oy:n tuotekehitystyön tuloksena on syntynyt täydellinen vaalean leivän korvaaja Moilas Gluten-Free Ciabatta. Leivän herkullista makua täydentävät pehmeä neitsytoliiviöljy ja suussa rapisevat merisuolakiteet. Vain pieni hetki uunissa ja vastapaistetun Ciabatan kuori on ihanan rouskuva ja rapea ja sisus pehmeä ja kostea.

– Uusi Ciabatta maistuu sekä rauhallisten aamujen aamiaispöydässä että erityisinä herkkuhetkinä. Ja se maistuu varmasti niillekin, joiden ei tarvitse noudattaa gluteenitonta ja vehnätöntä ruokavaliota, Moilas Oy:n myyntipäällikkö Jaana Heinonen toteaa.

Tuulahdus Italiasta – leivottu Pieksämäellä

Moilas Gluten-Free Ciabatta on saanut inspiraationsa Italiasta ja se on valmistettu Moilas Oy:n omassa leipomossa Pieksämäellä. Ciabatta on parhaimmillaan vastapaistettuna. Kostuta jäisen Ciabatan pinta nopeasti juoksevan veden alla, paista 190 °C uunissa noin 20 minuuttia ja tarjoile lämpimänä.

Ciabatta on vegaaninen, gluteeniton, laktoositon, soijaton, pähkinätön, ja kananmunaton, 1 kpl / 250 g pakkauksessa. Tuotteella on Avainlippu-merkki. Herkullinen uutuus soveltuu mainiosti myös niille, jotka eivät noudata erityisruokavaliota. Tuote tulee kauppoihin maaliskuussa.

Lisätiedot

Moilas Oy, myyntipäällikkö Jaana Heinonen, p. 050 5166 722, jaana.heinonen@moilas.com