Moilas | Syysuutuuksin vesi kielelle: Gluteenitonta herkuttelua ja terveellisiä eväitä
Syysuutuuksin vesi kielelle:  Gluteenitonta herkuttelua ja terveellisiä eväitä

Syysuutuuksin vesi kielelle: Gluteenitonta herkuttelua ja terveellisiä eväitä

Myös gluteenitonta ruokavaliota noudattavat ansaitsevat ruokapöytäänsä herkkuja ja ravitsemuksellisesti ansiokkaita tuotteita. Moilas tuo lokakuussa markkinoille jälleen kaksi kaivattua uutuutta erityisruokavaliota noudattavien arkea helpottamaan. Moilas Gluten-Free Valkosipulileipä on esipaistettu pakaste, jolla on helppo loihtia tuoreen leivän tuoksu ja tunnelma kodin nautintohetkiin ja aterioihin. Moilas Gluten-Free Evässämpylä on kypsä pakaste, joka mahdollistaa reilun eväsleivän helpon tekemisen vaikkapa töihin, kouluun tai harrastuksiin.

Valkosipulileipä alkupalaksi tai aterian oheen

Moilas Gluten-Free Valkosipulileipä on valkosipuliöljyllä ja mozzarellalla päällystetty ohut, mehevä leipä, joka maistuu kaikille ruokapöydässä. Kun pakkasesta löytyy tämä suolainen herkku, kokin suosio on taattu.

Maistuvat alkupalat tai salaatin lisuke on helppo tuunata vaikkapa oliivitapenadella tai muutamalla tipalla chiliöljyä. Valkosipulileipä on kätevä lisuke niin perheen omiin illanistujaisiin kuin yllätysvieraillekin. Leipä paistuu meheväksi 225 °C uunissa noin 10 minuutissa.

Moilas Gluten-Free Valkosipulileipä on gluteeniton, vehnätön, laktoositon, soijaton, pähkinätön ja kananmunaton. Pakkaus 2 kpl, 180 g.

Vihdoin reilu evässämpylä gluteenittomana

Gluteenitonta ruokavaliota noudattava joutuu harmittavan usein lähtemään tyhjin käsin valmisleipäpisteeltä. Moilas haluaakin nyt tarjota vaivattomasti täytettävät evässämpylät kaikenikäisten matkaan.

Moilas Gluten-Free Evässämpylä on iso ja mehevä sämpylä, jossa on ravinteikkaita auringonkukan- ja pellavansiemeniä tuomassa rapsakkaa suutuntumaa. Pakkasesta napattava tuote on valmiiksi kypsennetty. Jäinen sämpylä lämpenee mikroaaltouunissa minuutissa, tai sen voi jättää sen sulamaan tunniksi huoneenlämpöön.

Moilas Gluten-Free Evässämpylä on gluteeniton, vehnätön, laktoositon, soijaton, pähkinätön, ja kananmunaton. Pakkaus 3 kpl, 360 g.

Molemmat Moilas uutuudet soveltuvat mainiosti myös niille, jotka eivät noudata erityisruokavaliota. Tuotteet tulevat kauppoihin loka-marraskuussa.

Lisätiedot

Moilas Oy, myyntipäällikkö Jaana Heinonen, p. 050 5166 722, jaana.heinonen@moilas.com