Riisipiirakat lohi-katkarapumoussella
Lohi-katkarapumoussella kruunatut riisipiirakat sopivat niin juhlapöytään kuin arkeenkin.
Ainesosat
Moilas gluteenittomia riisipiirakoita
1/2 punasipuli
150 g kylmäsavulohta
½ prk katkaravunpyrstöjä liemessä
3/4 prk creme fraichea
rouhittua mustapippuria
1 tl sitruunamehua
silputtua ruohosipulia
Valmistusohje
Paista piirakat pakkauksen ohjeen mukaan. Voitele paiston jälkeen voilla.
Leikkaa punasipuli pieneksi silpuksi. Suikaloi lohi ja puolita katkaravunpyrstöt. Sekoita sipulin, lohen ja katkarapujen sekaan Creme Fraiche ja mausta sitruunamehulla ja mustapippurilla. Sekoita kaikki yhtenäiseksi mousseksi. Levitä mousse piirakoiden päälle, ripottele koristeeksi ruohosipulisilppua ja pari katkarapua.
Resepti ja kuva: Myötätuulenmäki -blogi