Suomen suurin
gluteeniton leipomo

 • Konsernin liikevaihto n. 17 Me
 • Viennin osuus
  liikevaihdosta n. 40 %
 • 14 vientimaata
 • n. 100 työpaikkaa
  Suomessa
 • Moilas-hyvää
  vuodesta 1955
 • Gluteenitonta leivontaa
  vuodesta 1985

luvut vuodelta 2018

Maukasta kasvua konsernin leivissä

Moilas Oy on leipomokonserni, jonka muodostavat emoyhtiö Moilas Oy sekä tytäryhtiöt Oy Moilas GF Ltd ja Moilas Leipomo Oy. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä leipomoista, gluteenittomien leipomotuotteiden markkinajohtaja sekä vientimenestyjä.

Vuonna 1955 syntynyt Moilas on perustajasuvun omistama perheyritys, jonka pääkonttori on siellä missä juuretkin: Pieksämäellä. Savossa Järvisuomen maisemissa sijaitsee kaksi gluteenitonta Moilas-leipomoa.

Kestävät arvot

Hallituksen puheenjohtajana toimii perustajaperheen poika Juha Moilanen, jolle leipuriäiti Saimin antama ohje on ollut elämän mittainen motto. ”Rakkaudella, rehdisti ja hyvistä raaka-aineista. Se periaate ohjaa toimintaamme myös tulevaisuudessa”, Juha Moilanen korostaa.

Perinteistä muistuttavat ruiskuoriset pakastepiirakkamme. Cocktailpiirakat ja riisipiirakat leivotaan gluteenittomista leipomoista erillään mainiolla Moilas-reseptillä.

Gluteenitonta vuodesta 1985

Moilas on aina tarttunut rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin. Gluteenittomuuteen panostimme ennen muita, ja menestys on avannut gluteenittomuudelle paikan strategiamme ytimessä.

Olemme Suomen suurin gluteeniton leipomo, jonka gluteenittomiin tuotteisiin luottavat keliaakikot, vilja-allergiset ja tulehduksellisia suolistosairauksia sairastavat. Rinnalle on tullut myös uusia ostosyitä. Yhä useampi kuluttaja tarvitsee ja arvostaa täyttä vehnättömyyttä.

Vientiä ja sopimusvalmistusta

Gluteenittomien leivonnaispakasteidemme vientimaita ovat muun muassa Ruotsi, Norja, Tanska, Irlanti, Hollanti, Unkari ja Italia. Suomeen leivomme omien brändituotteidemme lisäksi sopimusvalmistustuotteita ja valmistamme Moilas Gluten-Free ja Free From -brändeillä leivonnaispakasteita myös ammattikeittiöille ja paistopisteille.

Teknologia takaa tuoreuden ja lisäaineettomuuden

Tuotantoteknologiamme edustaa alan terävintä kärkeä. Pakastamme tuotteet uunituoreina, heti ripeän jäähdytyksen jälkeen. Näin tuote säilyttää kuljetuksen ja hyllyajan aikana optimaalisen tuoreutensa – ilman lisäaineita! Kuluttajan kädessä Moilas-herkku on aina parhaimmillaan.

Kysy lisää yritysmyynnistä: 044 761 4411 tai info@moilas.com