Pizzapiirakka
Riisipiirakka toimii myös pikapelastuksena pizzanälkään!
Ainesosat
4 kpl Moilas gluteenittomia riisipiirakoita
2 prk oreganotonnikalaa
1/2 prk (puolet 410/240 purkista) säilykepersikkaa
4-5 kirsikkatomaattia
oreganoa
mozzarellajuustoraastetta
n. 1 dl (kourallinen) fetajuustoa murustettuna
Valmistusohje
1. Ota riisipiirakat sulamaan huoneenlämpöön tunniksi.
2. Valuta öljy tonnikalasta ja laita tonnikalat kulhoon.
3. Pilkko säilykepersikka pieneksi kuutioksi ja sekoita ne tonnikalan joukkoon.
4. Jaa tonnikala-persikkatäyte piirakoiden päälle. Ripottele täytteen päälle murustettua fetajuustoa sekä ohueksi siivutettuja kirsikkatomaattisiivuja. Ripottele pinnalle vielä oreganoa ja juustoraastetta.
5. Paista 225 asteessa n. 5-7 minuuttia. Herkuttele!
Resepti ja kuva: Kirsin keittiössä -blogi