Kasvis-halloumipihvit
Kasvis-halloumipihvit ovat täydellistä satokauden ruokaa.
Ainesosat
3 kanamunaa
1 dl Moilas Gluten-Free Korppujauhoja
3 porkkanaa
1 kesäkurpitsa
1 valkosipulinkynsi
1 pkt halloumijuustoa
0,5-1 tl suolaa ja ripaus mustapippuria
2 tl kuivattua yrttisekoitusta
öljyä paistamiseen
Valmistusohje
Riko kananmunat kulhoon ja sekoita joukkoon korppujauhot. Raasta kesäkurpitsa ja purista raasteesta kaikki ylimääräinen neste pois. Kuori ja raasta porkkanat sekä valkosipuli. Raasta myös halloumijuusto.
Sekoita kaikki raasteet kananmuna-korppujauhoseoksen joukkoon. Mausta massa suolalla, mustapippurilla ja yrttisekoituksella. Sekoita ja jätä turpoamaan.
Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää öljya ja noste massasta lusikan avulla pieniä ja ohita pihvejä pannulle. Paista molemmin puolin noin 2-3 minuuttia. Tarjoile vaikkapa tsatsikin kera.