Pipari-puolukkamousse
Ainesosat
15 kpl gluteenittomia pipareita
3 dl puolukoita
100 g valkosuklaata
2 dl kuohukermaa
3 rkl sokeria
200 g maustamatonta tuorejuustoa
Koristeluun puolukoita, piparimurua sekä tomusokeria
Valmistusohje
Pilko valkosuklaa pieniksi paloiksi ja sulata mikrossa välillä sekoittaen. Anna jäähtyä. Vispaa kermavaahto sähkövatkaimella tukevaksi vaahdoksi. Jätä koristeluun vähän puolukoita ja soseuta loput, sulatetut marjat. Sekoita puolukkasose kerman joukkoon yhdessä sulatetun valkosuklaan sekä tuorejuuston kanssa. Anna moussen tekeytyä hetki jääkaapissa. Murenna pipari jälkiruokalasin pohjalle, lisää kerros moussea, murenna päälle toinen pipari ja lisää vielä lopuksi yksi kerros moussea. Murenna ylijääneet piparit muruksi ja koristele annokset puolukoilla, piparimurulla ja ripauksella tomusokeria.