Moilas | Ceasar-leipä

Ceasar-leipä

Herkullinen ja ruokaisa ceasar-leipä menee vaikkapa lounaasta ja valmistuu näppärästi Moilas Ciabattasta tai Rouheasta.

Ainesosat

Moilas Ciabatta tai Moilas Rouhea-sämpylä
4 rkl kreikkalaista jogurttia
1 rkl majoneesia
½ sitruunan mehu ja kuori raastettuna
15 g parmesaania raastettuna + lastuja koristeluun
1 valkosipulinkynsi
½ tl Dijon-sinappia
½ tl Worcestershire-kastiketta
1 tl kapriksia
mustapippuria ja tarvittaessa suolaa
1 rkl extra-neitsytoliiviöljyä
200 g kanafilee viipaleita/lastuja (tai käytä jäljelle jäänyttä kananlihaa)
1 pieni salaatti karkeasti silputtuna

Valmistusohje

Sekoita suuressa kulhossa keskenään jogurtti, majoneesi, sitruunan kuori ja mehu, raastettu parmesaani, murskattu tai silputtu valkosipuli, sinappi ja Worcestershire-kastike. Mausta hyvin mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla. Lisää kaprikset ja aseta sivuun.

Kuumenna paistinpannu korkealla lämmöllä. Leikkaa leipä puoliksi. Pirskota leikkauspinnoille öljyä ja paista leipää leikkauspuoli alaspäin pienen hetken ajan. Sekoita kanaviipaleet ja silputtu salaatti kastikkeeseen siten, että kaikki ainekset ovat kastikkeen peitossa. Täytä leipä caesar-salaatilla sekä parmesaanilastuilla.

Käytetyt tuotteet: