Moilas Gluten-Free
Ciabatta

1 kpl/250 g. Kypsä pakaste

Vain pieni hetki uunissa, ja niin on vastapaistetun Ciabatan kuori ihanan rouskuva ja rapea, ja sisus kostean pehmeä. Ciabatan herkullisen maun täydentävät neitsytoliiviöljy ja suussa rapisevat merisuolakiteet. Viipaloi ja dippaa balsamico-oliiviöljyseokseen naposteltavaksi, tai valmista leivästä täytetyt sämpylät!

Kaupoissa maaliskuun 2022 aikana!

Valmistettu Suomessa.
Gluteenittoman tuotteen merkki Pakaste

Tämä herkku on:

  • Gluteeniton
  • Vehnätön
  • Laktoositon
  • Munaton
  • Pähkinätön
  • Runsaskuituinen
  • Vegaaninen
  • Gluteenittoman tuotteen merkki
  • Kypsä pakaste
Näytä lisää arrow-down

Ainesosat

Vesi, tapiokatärkkelys, riisi (raskijauhe, jauho, tärkkelys), hernetärkkelys, KAURAjauho, perunakuitu, sokeri, neitsytoliiviöljy, sakeuttamisaineet (E466, E464, E415), hiiva, merisuola, psyllium. Sisältää gluteenitonta kauraa. Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa.

Ravintosisältö

Laskennallinen arvo /100 g 1 kpl (250 g)
Energia 920 kJ / 220 kcal 2300 kJ / 550 kcal
Rasva 3,0 7,5
-josta tyydyttyneitä 0,4 1,0
Hiilihydraatit 41,0 102,5
-josta sokereita 3,6 9,0
Ravintokuitu 6,5 16,3
Proteiini 3,2 8,0
Suola 1,3 3,3
Laktoosi 0,0

Käyttö- ja säilytysohje

Käyttöohje

Kostuta jäisen Ciabatan pinta nopeasti juoksevan veden alla ja paista 190 °C:ssa noin 20 minuuttia.
Tarjoile lämpimänä!

Koska tuote on kypsä, voit halutessasi antaa tuotteen sulaa, ja nauttia paistamatta.

 

Säilytysohje

–18 °C:ssa tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.

Tilaustiedot