Helppo rieskavoileipäkakku
Helppo gluteeniton voileipäkakku juhlapöytään valmistuu kätevästi kiviarinarieskoista!
Ainesosat
- 2 pkt (6 kpl) Moilas Gluten-Free Kiviarinarieskoja
- 1 pkt valkosipulituorejuustoa
- 1 pkt ranskankermaa
- 1 pkt smetanaa
- 1 pss (150 g) pororouhetta
- 1 maustekurkku
- 1 pieni punasipuli
Valmistusohje
Sulata rieskat pakkauksen ohjeen mukaan.
Sekoita keskenään tuorejuusto, ranskankerma ja smetana ja ota seoksesta sivuun n. 1,5 dl. Leikkaa sipuli ja maustekurkku pieniksi kuutioiksi ja sekoita pororouheen kanssa tuorejuustoseokseen. Laita tarjoilualustalle rieska pohjaksi. Levitä sen päälle n. 1/5 täytteestä tasaiseksi kerrokseksi. Kasaa koko voileipäkakku samalla tavalla, mutta viimeisen rieskan päälle levitä sivuun otettu tuorejuustoseos.
Koristele haluamallasi tavalla, esimerkiksi poron kylmäsavupaistilla, karpaloilla ja rosmariinilla.