Parmesaanileivät basilikaöljyllä

Maukkaat parmesaanileivät sopivat erinomaisesti salaatin tai keiton lisukkeeksi.

Ainesosat

1 ps Moilas Gluten-Free Aamiaissämpylöitä
1 dl oliiviöljyä
½ ruukkua tuoretta basilikaa
1 dl parmesaaniraastetta

Valmistusohje

Valmista basilikaöljy sekoittamalla tuoreet basilikanlehdet ja oliiviöljy tehosekoittimella. Sulata sämpylät pakkauksen ohjeen mukaan ja leikkaa ne viipaleiksi. Levitä viipaleet pellille ja levitä niiden pinnalle hieman basilikaöljyä. Ripottele leipien päälle parmesaania ja kuumenna niitä uunin ylätasolla 250 asteessa noin 5 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut leipien pinnalle.

Tarjoile keiton tai salaatin lisukkeena.

Käytetyt tuotteet: