Reuben Sandwich
Klassikkoleipä Reuben Sandwich sopii täydellisesti talvipäivän evääksi ja meidän gluteeniton Tumma Pyöreä on kuin tehty tätä reseptiä varten!
Ainesosat
2 kpl Tumma Pyöreä
1 rkl voita
Thousand Island -kastiketta tai majoneesia
2-4 viipaletta naudan suolalihaa
2-4 viipaletta emmentalia
2 rkl hapankaalia
retiisiviipaleita
Valmistusohje
Voitele leipäviipaleet voilla ja kokoa leipä. Pohjalle ensin suolalihaa ja juustoa. Päälle hapankaalia ja kastiketta. Paina leivät hyvin kiinni toisiinsa ja kääri kelmuun. Pane leipä paperipussiin tai muovirasiaan. Reuben-leivän voi syödä lämmittämättömänä, mutta parhaalta se maistuu voissa pannulla hitaasti paistettuna. Myös lyhyt lämmitys mikrossa sopii, mutta älä päästä leipää liian kuumaksi, jottei se sitkisty.