Moilas | Pipari-puolukkamousse

Pipari-puolukkamousse

Ainesosat

15 kpl gluteenittomia pipareita
3 dl puolukoita
100 g valkosuklaata
2 dl kuohukermaa
3 rkl sokeria
200 g maustamatonta tuorejuustoa

Koristeluun puolukoita, piparimurua sekä tomusokeria

Valmistusohje

Pilko valkosuklaa pieniksi paloiksi ja sulata mikrossa välillä sekoittaen. Anna jäähtyä. Vispaa kermavaahto sähkövatkaimella tukevaksi vaahdoksi. Jätä koristeluun vähän puolukoita ja soseuta loput, sulatetut marjat. Sekoita puolukkasose kerman joukkoon yhdessä sulatetun valkosuklaan sekä tuorejuuston kanssa. Anna moussen tekeytyä hetki jääkaapissa. Murenna pipari jälkiruokalasin pohjalle, lisää kerros moussea, murenna päälle toinen pipari ja lisää vielä lopuksi yksi kerros moussea. Murenna ylijääneet piparit muruksi ja koristele annokset puolukoilla, piparimurulla ja ripauksella tomusokeria.

Käytetyt tuotteet: