Cocktailpalat tummasta leivästä

Herkulliset, helpot ja nopeat gluteenittomat cocktailpalat teet leikkaamalla Moilas Gluten-Free Tummasta Leivästä kiekkoja, ja pursottamalla niiden päälle herkullista lohimoussea. Nämä maistuvat koko seurueelle, nappaa alta resepti!

Valmistusohje

Cocktailpalat

  • 1 pkt Moilas Gluten-Free Tummaa Leipää
  • 150 g kylmäsavustettua lohifileetä
  • 1 prk smetanaa
  • 1 prk maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 sitruunan kuori raastettuna
  • 1 nippu tilliä
  • mustapippuria

Sulata leipä pakkauksen ohjeen mukaan ja leikkaa siitä kiekkoja esimerkiksi piparimuotilla.

Hienonna lohi, punasipuli ja tilli.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja pursota tai lusikoi täyte leipäkiekkojen päälle.

Vinkki! Ylijääneen leivän voit hyödyntää esimerkiksi kasvissosekeiton suurustamiseen tai kuivattaa ja jauhaa korppujauhoksi.

Käytetyt tuotteet: