Fajita

Fajita on lämmin texmex-ateria, joka tarjoillaan tortillan kanssa. Fajita valmistuu nopeasti, joten se sopii täydellisesti arki-iltoihin!

Ainesosat

Moilas Gluten-Free Tortilloja
400 g kanaa
2 paprikaa
100 g maissia
200 g minitomaatteja
maustamiseen suolaa, mustapippuria, savupaprikaa ja neilikkaa
paistamiseen tilkka öljyä

lisäksi ranskankermaa, chiliä, avokadoa, korianteria ja pikkelöityä punasipulia.

Valmistusohje

Suikaloi paprika ja kana. Paista paprikoita miedolla lämmöllä tilkassa öljyä n. 5 minuuttia. Lisää kana ja mausta mielesi mukaan. Paista, kunnes kana on kypsää. Ota pannu pois liedeltä ja lisää maissi ja halkaistut minitomaatit.

Täytä tortilla kana-paprikatäytteellä ja lisää avokadoa, chiliä, ranskankermaa ja korianteria. Kruunaa komeus pikkelöidyllä punasipulilla.

Käytetyt tuotteet: