Kanaenchilada

Hyviä ja helppoja arkiruokareseptejä ei voi koskaan olla liikaa! Enchilada on meksikolainen versio lasagnesta, jossa pastan sijaan käytetään tortilloja. Perinteisesti tortillat rullataan vuokaan laittaessa, mutta kanaenchiladan voit koota myös käyttämällä tortilloja lasagnelevyjen tapaan suorina.

Ainesosat

1 pkt Moilas Gluten-Free Tortilloja
400 g kanaa (suikale tai paloiteltu file)
1 punainen paprika
1 rkl tacomaustetta
300 g salsakastiketta
1 iso sipuli
3 valkosipulinkynttä
300 g raastettua cheddarjuustoa
pieni tölkki säilykemaissia
koristeeksi tuoretta korianteria ja chiliä

Valmistusohje

Paista kana tilkassa öljyä. Lisää kanojen joukkoon tacomauste, valutettu maissi, kuutioitu sipuli ja pilkottu paprika. Paista hetki. Lisää pannulle 2/3 salsasta ja puolet juustoraasteesta. Jaa täyte pakkauksen ohjeen mukaan sulatettujen tortillojen päälle, rullaa tortillat ja laita ne uunivuokaan. Lisää pinnalle loput salsasta ja juustoraasteesta.

Paista 175-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia. Koristele tuoreella korianterilla ja chilillä. Tarjoiluun voit käyttää lisäksi ranskankermaa helpottamaan tulisuutta.

Käytetyt tuotteet: