Kinkku-piparjuurileivät
Resepti neljälle.
Ainesosat
4 kpl Moilas Kaura100 -leipää
1.5 dl piparjuuriaiolia (katso resepti)
jääsalaattia
12 kinkkuviipaletta tai muuta mieleistä leikettä
suolakurkkuja
Valmistusohje
Piparjuuriaioli:
1 valkosipulin kynsi
1 rkl piparjuurta
1 dl majoneesia
sitruuna
suolaa
mustapippuria
Raasta tai hienonna valkosipuli ja piparjuuri. Sekoita majoneesi, valkosipuli ja piparjuuri kulhossa. Raasta joukkoon hieman sitruunan kuorta ja purista joukkoon noin 1 rkl sitruunan mehua. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kokoa leivät: Voitele leivät aiolilla, lisää salaatti, valitsemasi leikkeleet ja suolakurkkuviipaleet.
Resepti: keittiömestari Dominic Brown, B&B Korsman Hanko