Moilas | Kinkku-piparjuurileivät

Kinkku-piparjuurileivät

Resepti neljälle.

Ainesosat

4 kpl Moilas Kaura100 -leipää
1.5 dl piparjuuriaiolia (katso resepti)
jääsalaattia
12 kinkkuviipaletta tai muuta mieleistä leikettä
suolakurkkuja

Valmistusohje

Piparjuuriaioli:
1 valkosipulin kynsi
1 rkl piparjuurta
1 dl majoneesia
sitruuna
suolaa
mustapippuria

Raasta tai hienonna valkosipuli ja piparjuuri. Sekoita majoneesi, valkosipuli ja piparjuuri kulhossa. Raasta joukkoon hieman sitruunan kuorta ja purista joukkoon noin 1 rkl sitruunan mehua. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kokoa leivät: Voitele leivät aiolilla, lisää salaatti, valitsemasi leikkeleet ja suolakurkkuviipaleet.

Resepti: keittiömestari Dominic Brown, B&B Korsman Hanko

Käytetyt tuotteet: