Klassinen burgeri

Klassinen burgeri maistuu herkulliselta grillissä tai pannulla valmistettuna!

Ainesosat

1 pkt Moilas Gluten-Free Hampurilaissämpylöitä
n. 300 g jauhelihaa
1 punasipuli
pikkelilientä (3 dl vettä, 2 dl sokeria, 1 dl valkoviinietikkaa kiehautettuna)
cheddarjuustoa
sinihomejuustoa
ketsuppia
salaattia
suolaa, pippuria

pieni määrä öljyä paistamiseen

Valmistusohje

Sulata hampurilaissämpylät pakkauksen ohjeen mukaan.

Viipaloi punasipuli ja laita maustumaan pikkeliliemeen.

Muotoile jauhelihasta kaksi pihviä, ja paista ne pannulla tai grillaa kypsiksi. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla. Paiston loppuvaiheessa laita pihvien päälle cheddarjuustoviipaleet, jotta ne alkavat sulaa hiukan.

Paahda sämpylät kuivalla pannulla tai grillissä. Paahtaminen tuo sämpylöihin lisää makua ja estää niitä imemästä nestettä täytteistä.

Kokoa hampparit. Laita pohjan päälle loraus ketsuppia, salaatinlehti ja pihvi. Murenna pihvin päälle sinihomejuustoa, ja kruunaa komeus pikkelöidyllä punasipulilla.

Käytetyt tuotteet: