Moilas | Tomaatti-mozzarella eväsleivät

Tomaatti-mozzarella eväsleivät

Resepti neljälle.

Ainesosat

4 Moilas Tumma pyöreä -leipää
1.5 dl punajuurihummusta (katso resepti)
rucolaa
2 mozzarella palloa
3 tomaattia

Valmistusohje

Punajuurihummus:
1 keskikokoinen keitetty punajuuri
½ sitruunan mehu
½ sitruunan kuori
200 g kikherneitä
1 valkosipulin kynsi
50 g tahini
2 rkl seesamiöljy
2 rkl oliiviöljyä
¼ tl suolaa
½ tl mustapippuria
½ tl paprikajauhetta

Kuori ja kuutioi punajuuri. Raasta sitruunan kuori ja purista siitä mehu. Laita blenderiin kaikki aineet. Aja tasaiseksi tahnaksi. Tarkista lopuksi maku ja mausta tarvittaessa.

Kokoa leivät: Leikkaa mozzarella ja tomaatti siivuiksi. Levitä leiville reilu kerros punajuurihummusta Laita hummuksen päälle kerros rucolaa, mozzarellasiivuja sekä tomaattiviipaleita.

Resepti: keittiömestari Dominic Brown, B&B Korsman Hanko

Käytetyt tuotteet: