Tortillamunakas

Tortillamunakas on helppo ja herkullinen tarjottava aamiaisella tai brunssilla. Ruokahävikin minimoimiseksi sisään voi kääräistä myös edellispäivän tähteitä.

Ainesosat

1 Moilas Gluten-Free Tortilla
muutama siivu pekonia
2–3 kananmunaa
kourallinen mozzarellaa tai muuta juustoa
lehtipersiljaa
maustamiseen suolaa ja pippuria
voita paistamiseen

Valmistusohje

Paista pekonit. Kun pekonit ovat paistuneet, nosta ne hetkeksi syrjään. Riko munien rakenne haarukalla, ja kaada munat pannuun, jossa paistoit pekonit. Jos paistinpannusi on suuri, yritä pitää paistinlastan avulla munakkaan koko mahdollisimman lähellä tortillan kokoa. Laita jäinen tai sulatettu tortilla munakkaan päälle, ja paista hetki. Voit painella tortillaa paistinlastalla. Käännä tortillamunakas ympäri niin, että tortilla jää paistinpannua vasten. Lisää pekoni, juusto, silputtu lehtipersilja ja mausta. Kun juusto on hieman sulanut, taita tortillamunakas ja tarjoile.

Käytetyt tuotteet: