Moilas | Kahden suomalaisen perheyrityksen yhteistyön tulos: ensimmäinen gluteeniton Chef Lundén -kolmioleipä
Kahden suomalaisen perheyrityksen yhteistyön tulos: ensimmäinen gluteeniton Chef Lundén -kolmioleipä

Kahden suomalaisen perheyrityksen yhteistyön tulos: ensimmäinen gluteeniton Chef Lundén -kolmioleipä

Syyskuun alusta alkaen kauppojen take away -hyllyistä löytyy uusi herkullinen, gluteeniton vaihtoehto. Chef Lundén Kinkku-juusto kolmioleipä on tehty gluteenittomaan Moilas-leipään ja vastaa alati kasvavaan gluteenittomien tuotteiden kysyntään.

Vastaus tunnistettuun kuluttajatarpeeseen

Havaitsemme todellisen kuluttajatarpeen gluteenittomalle vaihtoehdolle. Tämä uusi kolmioleipä täydentää erinomaisesti valikoimaamme täytettyjen leipien osalta. Lisäksi vähittäiskaupat olivat kiinnostuneita tuomaan uusia gluteenittomia tuotteita markkinoille”, kertoo Lunden Jalostajan kaupallinen johtaja Jari-Pekka Rautamaa.

Molemmin puolin antoisa yhteistyö

Uutuusleipä syntyi kahden suomalaisen perheyhtiön yhteistyönä. Lunden Jalostaja ja Moilas Oy ovat molemmat jo 1950-luvulla perustettuja yrityksiä, joita yhdistää halu kuunnella asiakkaiden tarpeita ja kyky reagoida nopeastikin markkinoiden muutoksiin. Lunden Jalostajalla on vahva asema suomalaisen elintarviketeollisuuden kentässä useissa eri tuoteryhmissä, ja Moilas puolestaan on gluteenittoman leivonnan edelläkävijä Suomessa.

Moilas on maineikas ja arvostettu yritys, erityisesti kun kyseessä ovat gluteenittomat tuotteet. Lisäksi heidän asiantuntemuksensa auttoi meitä ratkaisemaan turvallisen tuotantomenetelmän gluteenittoman tuotteen valmistuksessa”, vastaa Rautamaa kysyttäessä miksi Moilas valikoitui yhteistyökumppaniksi.

Yhteistyö on ollut arvokasta myös Moilas-leipomolle, sillä se avannut aivan uudenlaisen mahdollisuuden tuoda gluteenitonta leipää kuluttajien saataville. ”Olemme todella iloisia sujuvasta yhteistyöstä Lunden Jalostajan kanssa. Mielestämme kaikilla on oikeus hyvään leipään, ja on upeaa, että myös täytettyjen leipien kategoriasta löytyy nyt gluteeniton ja vehnätön vaihtoehto”, iloitsee Moilas Oy:n kaupallinen johtaja Marko Hammar.

Herkullinen maku – heti valmiina syötäväksi.

Chef Lundén Gluteeniton Kinkku-juusto kolmioleipä on Suomessa valmistettu täytetty leipä, joka pelastaa kaikki kiireiset lounastauot ja nälkäiset eväsretket. Tuote on gluteeniton, vehnätön ja laktoositon.

Kolmioleipä on saatavilla syyskuun alusta alkaen useiden päivittäistavarakauppojen take away -hyllyistä.

Tuotteen myynnistä, markkinoinnista ja kuluttajapalvelusta vastaa Lunden Jalostaja.

Lisätiedot:
Kaupallinen johtaja Marko Hammar, 040 590 9031, marko.hammar@moilas.com
Kaupallinen johtaja Jari-Pekka Rautamaa, 050 355 3000, j-p.rautamaa@jalostaja.fi