Moilas | Moilas-uutuudet syksyyn: runsaskuituinen Soft Tortilla sekä uudet lisäaineettomat Cocktailpiirakat
Moilas-uutuudet syksyyn: runsaskuituinen Soft Tortilla sekä uudet lisäaineettomat Cocktailpiirakat

Moilas-uutuudet syksyyn: runsaskuituinen Soft Tortilla sekä uudet lisäaineettomat Cocktailpiirakat

Tuomme tänä syksynä erikoisruokavaliota noudattavien kuluttajien ruokapöytään kolme herkullista uutuutta. Runsaskuituisen, pehmeän tortillan sekä herkulliset, runsaasti täysjyväviljaa sisältävät cocktailpiirakat.

 

 

Runsaskuituinen, pehmeä tortilla

Rakenteeltaan joustava ja mehevän pehmeä Moilas Soft Tortilla kestää erinomaisesti taittelun ja rullaamisen. Kiviarinauunissa paistettu, runsaskuituinen (kuitua 10 g/100 g) tortilla maistuu herkulliselta lämpimien täytteiden kera. Siitä voi myös helposti kääriä wrapin lempitäytteillään. Reseptin kylmäsavuporolla täytettyyn wrapiin löydät täältä.

Neljän kappaleen pussiin (280 g) pakattu Moilas Soft Tortilla on gluteeniton, vehnätön sekä soijaton, ja sopii myös vegaaniseen ruokavalioon.

Soft Tortilla on kypsä pakaste, jonka voi sulattaa mikroaaltouunissa tai huoneenlämmössä.

Saatavilla lokakuun alusta alkaen.

 

 

 

 

 

Runsaasti täysjyvää sisältävät Cocktailpiirakat

Uuden reseptimme mukaan leivottujen, lisäaineettomien Moilas Cocktailpiirakoiden mehevän maun salaisuutena on voilla pyöristetyn samettisen riisipuuron lisäksi runsaasti täysjyvää sisältävä, ohut kuori. Kuoren viljaraaka-aineista 90 % on täysjyvää.

Moilas Cocktailpiirakat ovat juhlajärjestäjän helpotus. Piirakat ovat gluteenittomia, vehnättömiä sekä laktoosittomia, joten ne sopivat siten monenlaisiin ruokavalioihin – ja maistuvat myös heille, jotka voisivat perinteisenkin cocktailpiirakan nauttia.

Noin 30 kappaleen laatikoihin pakattuja Moilas Cocktailpiirakoita löytyy niin kypsänä kuin paistovalmiina pakasteena. Sulattamalla tarjoiluvalmis kypsä piirakka on nopea ja kätevä vaihtoehto. Valitsemalla paistovalmiin saa kotiinsa myös ihanan vastaleivotun riisipiirakan tuoksun.

Kypsät cocktailpiirakat voi sulattaa ja lämmittää mikroaaltouunissa, ja paistovalmiin paistaa joko airfryerissa tai uunissa. Lämpimät piirakat voi halutessaan voidella kasviöljyllä tai voilla ennen tarjoilua.

Kaupoissa lokakuun alusta.