Moilas | Moilas-uutuus: Runsaskuituinen ja herkullisen terveellinen Siemensämpylä
Moilas-uutuus: Runsaskuituinen ja herkullisen terveellinen Siemensämpylä

Moilas-uutuus: Runsaskuituinen ja herkullisen terveellinen Siemensämpylä

Moilas Oy tuo maaliskuussa uuden mehevän sämpylän kauppojen pakasteisiin ja erityisruokavaliota noudattavien ruokapöytään. Moilas Gluten-Free Siemensämpylä on runsaskuituinen leipä, jossa maistuvat ravintorikkaat auringonkukan- ja pellavansiemenet.

 

Kuitua ja kivennäisaineita kaurasta sekä siemenistä

Auringonkukansiemenet antavat Moilas Gluten-Free Siemensämpylälle herkullisen ulkonäön ja tuovat mukavaa suutuntumaa. Täysjyväkauran ja siementen ansiosta sämpylä on runsaskuituinen (8,3 g) ja yhden sämpylän nauttimalla saakin noin 23 % kuidun päivittäisestä saantisuosituksesta. Auringonkukansiemenet sisältävät kuidun lisäksi runsaasti myös kivennäisaineita, kuten fosforia, magnesiumia ja sinkkiä.

Aamupalapöytään tai eväsleiväksi

Mehevä Moilas Gluten-Free Siemensämpylä omilla lempitäytteillä sopii niin aamupalalle kuin eväsleiväksi. Maistuu mainiolta vaikkapa herkullisen punajuurihummuksen sekä avokadon kera tai perinteiseen tapaan levitteen, leikkeleen ja kasvisten kanssa nautittuna.

Siemensämpylä on gluteeniton, vehnätön, vegaaninen, soijaton sekä pähkinätön. Se on kypsä pakaste, joka on pakattu 4 kappaleen pusseihin (280 g). Siemensämpylä sulaa syöntivalmiiksi huoneenlämmössä noin tunnissa tai mikroaaltouunissa täysteholla (800 W) noin 40 sekuntia/sämpylä lämmittäen.

Tuote on myynnissä useissa K- ja S-ruokakaupoissa maaliskuun 2023 puolivälistä alkaen. Saatavuus voi vaihdella myymäläkohtaisesti.

Aina gluteenitonta ja vehnätöntä

Moilas-tuotteet ovat aina gluteenittomia sekä vehnättömiä, joten ne tarjoavat herkullisia makuelämyksiä monenlaisia ruokavaliota noudattaville – keliaakikoista fodmap-ruokavaliota noudattaviin sekä myös heille, jotka muista syistä haluavat välttää gluteenia tai vehnää.

Gluteenittoman leivonnan edelläkävijä

Moilas on yksi Suomen suurimmista gluteenittomista leipomoista. Tuotteisiimme luottavat kotimaisten asiakkaiden lisäksi myös useat eurooppalaiset ravintola- ja kauppaketjut. Meillä on jo lähes 40 vuoden kokemus gluteenittomasta leivonnasta. Leivomme ja kehitämme tuotteitamme laadusta sekä tuoteturvallisuudesta kiinni pitäen. Mausta ja herkullisuudesta emme kuitenkaan koskaan tingi, sillä kaikilla on oikeus hyvään leipään.

 

Lisätiedot:
Kaupallinen johtaja Marko Hammar, 040 590 9031, marko.hammar@moilas.com
Myyntipäällikkö Virpi Joela-Leidén, 040 513 9169, virpi.joela-leiden@moilas.com