Moilas | Moilas Tumma Pyöreä on nyt Sydänmerkki-tuote
Moilas Tumma Pyöreä on nyt Sydänmerkki-tuote

Moilas Tumma Pyöreä on nyt Sydänmerkki-tuote

Vuonna 2021 lanseerattu, kuluttajat maullaan hurmannut Moilas Gluten-Free Tumma Pyöreä on nyt entistäkin parempi valinta, sillä vain pienellä reseptin muutoksella se on nyt Sydänmerkin arvoinen.

Kaikilla on oikeus hyvään ja terveelliseen leipään

Gluteenittoman leivonnan haaste on aina ollut tuotteiden terveellisyys. Kun tavanomaisia viljoja ei voida käyttää, on vaativaa kehittää tuotteita, jotka olisivat sekä ravintosisällöltään että rakenteeltaan erinomaisia – herkullista makua unohtamatta.

Tumman Pyöreän kohdalla Moilas asetti tavoitteeksi luoda gluteenittoman tuotteen, joka maultaan ja ravitsemukseltaan vastaisi ruisleipää. Kuluttajapalautteen mukaan siinä onnistuttiin erinomaisesti, ja lanseerausvuonnaan Vuoden Gluteenittomaksi tuotteeksi valittu Tumma Pyöreä onkin tänä päivänä yksi suosituimmista gluteenittomista palaleivistä.

Nyt vieläkin parempana

Tuotekehitys on tärkeä osa vastuullisuustyötämme. Haluamme, että myös erikoisruokavaliota noudattavat kuluttajat voivat tehdä ravitsemuksellisesti hyviä valintoja. Tumma Pyöreä oli jo syntyessään ravintoarvoiltaan erinomainen tuote. Pienellä reseptin muutoksella – vain hitusen suolaa vähentämällä – se täyttää nyt myös Sydänmerkki-tuotteen kriteerit, ja on siten tuoteryhmässään terveyden kannalta parempi valinta”, kertoo kaupallinen johtaja Marko Hammar.

Saatavilla syyskuusta alkaen

Sydänmerkityn Tumman Pyöreän toimitukset kauppoihin alkavat syyskuun 2023 alussa. Kaupoissa vaihtuminen Sydänmerkillä varustettuun versioon tapahtuu kaupan normaalin tuotekierron rytmissä syys-lokakuun aikana.

Moilas Gluten-Free Tumma Pyöreä on herkullisen pehmeä, mehevän rouheinen ja sopivasti hapan palaleipä. Se on gluteeniton, vehnätön sekä soijaton, ja sopii myös vegaaniseen ruokavalioon.

Leipä on 3 kappaleen pusseihin (240 g) pakattu kypsä pakaste. Valmiiksi halkaistu palaleipä sulaa syöntivalmiiksi huoneenlämmössä noin tunnissa tai mikroaaltouunissa täysteholla (800 W) noin minuutin/leipä lämmittäen.

Aina gluteenitonta ja vehnätöntä

Moilas-tuotteet ovat aina gluteenittomia sekä vehnättömiä, joten ne tarjoavat herkullisia makuelämyksiä monenlaisia ruokavaliota noudattaville – keliaakikoista fodmap-ruokavaliota noudattaviin sekä myös heille, jotka muista syistä haluavat välttää gluteenia tai vehnää.

 

Lisätiedot:

Kaupallinen johtaja Marko Hammar, 040 590 9031, marko.hammar@moilas.com

Markkinointiviestintäpäällikkö Pirjo Ruotsalainen, 040 512 4088, pirjo.ruotsalainen@moilas.com