Moilas | Moilas-uutuudet gluteenittomaan ruokapöytään
Moilas-uutuudet gluteenittomaan ruokapöytään

Moilas-uutuudet gluteenittomaan ruokapöytään

Maaliskuussa katamme tarjolle monta gluteenitonta ja vehnätöntä uutuutta. Pizzaperheemme kasvaa uusilla Snackpizzoilla sekä Pizza Bolognesella ja rieskabuumiin vastaamme Free From-sarjan uutuudella. Nämä uutuustuotteet löytyvät nyt kauppojen pakastealtaista kautta maan.

Herkullinen ja pehmeä rieska

Pehmeä, pyöreä rieska, jonka leivonnassa on käytetty myös gluteenitonta täysjyväkauraa. Moilas Free From Rieska on kypsä pakaste, jonka voi sulattaa huoneenlämmössä tai mikroaaltouunissa. Maistuu mainiolta myös paahdettuna sipaisulla voita tai muuta levitettä – rieska on silloin kuin juuri uunista tullut!

Neljän kappaleen pussiin (200 g) pakattu Moilas Free From Rieska on gluteeniton, vehnätön ja se sopii myös vegaaniseen ruokavalioon.

Pizzahyllyn gluteenittomat uutuudet

Moilas Gluten-Free Snackpizza on juuri sopivan kokoinen ja nopea välipala suolaisennälkään. Siinä on ohut, kiviarinauunissa esipaistettu pohja ja runsaasti täytettä. Pizzan voi lämmittää kätevästi mikroaaltouunissa tai airfryerissa, jolloin pizzapohjasta tulee rapeampi. Moilas Snackpizza on vehnätön ja gluteeniton, mutta ei todellakaan mauton!

Kaksi 100 g annospakkauksiin pakattua, kielen mennessään vievää makua. Moilas Snackpizza Meat Feastin täytteenä on runsaasti savustettua possua sekä salamia. Moilas Snackpizza Margheritassa puolestaan on yrttisen tomaattikastikkeen lisäksi reilusti mozzarellajuustoa.

Moilas Gluten-Free Pizza Bolognese on gluteeniton ja vehnätön, kiviarinauunissa esipaistettu naudan jauhelihapizza, jossa on tomaattinen ja yrttinen pizzakastike sekä runsaasti juustoa.  Se on herkullinen, monelle maistuva pizza ihan sellaisenaan, mutta siitä on helppo myös tuunata oma Fantasia-pizza vaikkapa texmexin tapaan näin: lisää pizzan päälle ennen paistamista punasipulia, paprikaa sekä jalapenoviipaleita, ja viimeistele uunin jälkeen rapealla salaatilla, paloitellulla avokadolla ja ripauksella ranskankermaa.