Korvapuustit

Perinteinen korvapuusti on kahvipöydän suosikkipulla vuodesta toiseen. Korvapuustit on helppo valmistaa myös gluteenittomana.

Ainesosat

Pullataikina:
2,5 dl kädenlämpöistä vettä tai maitoa
25 g tuoretta hiivaa
1 tl kardemummaa
1 kananmuna
75 g pehmeää voita / margariinia
6 dl Moilas Gluten-Free Pulla&Munkki Mixiä

Täyte: voita tai margariinia, sokeria ja kanelia
Voiteluun kananmuna ja koristeluun raesokeria

Valmistusohje

Pullataikina:
2,5 dl kädenlämpöistä vettä tai maitoa
25 g tuoretta hiivaa
1 tl kardemummaa
1 kananmuna
75 g pehmeää voita / margariinia
6 dl Moilas Gluten-Free Pulla&Munkki Mixiä

Täyte: voita tai margariinia, sokeria ja kanelia
Voiteluun kananmuna ja koristeluun raesokeria

Käytetyt tuotteet: