Moilas | Moilas uutuudet syksyyn: Ruispalaleivän korvaaja Tumma pyöreä sekä Free From Peruna- ja Kaurainen -cocktailpiirakat
Moilas uutuudet syksyyn: Ruispalaleivän korvaaja Tumma pyöreä sekä Free From Peruna- ja Kaurainen -cocktailpiirakat

Moilas uutuudet syksyyn: Ruispalaleivän korvaaja Tumma pyöreä sekä Free From Peruna- ja Kaurainen -cocktailpiirakat

Erityisruokavaliota noudattavat kuluttajat kaipaavat gluteenittomia uutuuksia ruokavaliotaan monipuolistamaan. Moilas Oy vastaa kuluttajien toiveeseen tuomalla syksyllä markkinoille kolme herkullista uutuutta gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Moilas Gluten-Free Tumma Pyöreä on täydellinen ruispalaleivän korvaaja, koska on rehdisti tumma ja sopivasti hapan palaleipä. Moilas Free From Perunacocktailpiirakassa puolestaan on rapeassa tattarikuoressa mehevää ja voilla viimeisteltyä perunamuusia. Piirakka on kätevä lämmittää ja nauttia sellaisenaan välipalana, eväänä tai ruoan lisukkeena. Moilas Free From Kaurainen Cocktailriisipiirakan rapeassa kuoressa maistuu kaura ja täytteenä on voilla viimeistelty riisipuuro. Tuote ei sisällä tattaria.

Moilas Gluten-Free Tumma Pyöreä – Ruispalaleivän täydellinen korvaaja

Suomalaisten suosikkileipä on nykyään ruispalaleipä ja sen täydellistä korvaajaa ei ole. Moilas Oy:n pitkäjänteisen tuotekehitystyön tuloksena yritys voi nyt ylpeänä esitellä täydellisen ruispalaleivän korvaajan, Moilas Gluten-Free Tumma Pyöreän. Uusi Moilas Gluten-Free Tumma Pyöreä on mehevän rouheinen, sopivasti hapan ja rehdisti tumma palaleipä. Lisäksi se on runsaskuituinen (kuitua 7,4 %).

– Voimme sanoa, että Tumma Pyöreä onkin todellinen onnistuminen ja suuri ilonaiheemme tänä syksynä. Myös kuluttajien ensimmäiset kommentit ovat olleet aivan huikeita. Tumma Pyöreä sopii täydellisesti myös Moilas Oy:n ajatukseen siitä, että kaikilla ihmisillä on oikeus nauttia hyvästä leivästä – myös erityisruokavaliota noudattavilla, Moilas Oy:n myynti- ja markkinointipäällikkö Jaana Heinonen iloitsee.

Joitakin esimerkkejä kuluttajapalautteesta ensimmäisten maistiaisten jälkeen:

”Eilen meillä oli testissä Tumma Pyöreä ja täytyy sanoa, että nyt on 11-vuotiaan tyttären palautteen perusteella päästy ainakin melko lähelle täydellisyyttä. En odottanut, että leipä ylipäätään voi saada aikaan sellaisen hypen, joka meillä eilen illalla kotona oli.”

”Törkeän hyvä tämä Tumma pyöreä. Älkää muuttaako siinä mitään! Täydellistä saada ruisleivän makuista leipää näin 17 vuoden keliaakikkona olemisen jälkeen.”

”Tummassa Pyöreässä on aivan täydellinen tumman hapanleivän maku ja koostumus. Kehittäjätiimille kiitos ja kumarrus. Minulla ollut keliakia yli 20 vuotta ja isälläni yli 50 vuotta, ja tätä olemme kaivanneet ruisleivän tilalle. En olisi uskonut, että leivän syöminen voisi olla näinkin tunteellinen kokemus. Pienistä asioista se ilo koostuu. Kiitokset siitä.”

Moilas Gluten-Free Tumma Pyöreä on pinnaltaan tummaksi paistettu, mikä tuo paahteista sävyä leivän makuun ja rapsakan sitkeän pinnan. Runsaskuituinen valmiiksi halkaistu ja sisältä pehmeä palaleipä on helppo täyttää mieleisillään täytteille ja pakata mukaan myös evääksi. Moilas Gluten-Free Tumma Pyöreä myydään kolmen kappaleen pakkauksessa (240 g), eikä markkinoilla ole vastaavaa tuotetta.

Moilas Free From Perunacocktailpiirakka – uutta gluteenittomiin cocktailpiirakoihin

Gluteenitonta ruokavaliota noudattavatkin ansaitsevat ruokapöytäänsä uusia herkkuja. Suolaisten gluteenittomien välipalatuotteiden ja naposteltavien tuotekategoriaa täydentää nyt uusi Moilas Free From Perunacocktailpiirakka. Sen rapean tattarikuoren sisällä on mehevää ja voilla viimeisteltyä perunamuusia. Tuote on helppo lämmittää ja nauttia sellaisenaan tai ruoan lisukkeena. Tuote on pakattu kymmenen kappaleen pussiin (350 g).

Moilas Free From Kaurainen Cocktailriisipiirakka – ei sisällä tattaria

Uuden Moilas Free From Kaurainen Cocktailriisipiirakan rapeassa kuoressa maistuu kaura, eikä tuote sisällä tattaria, jolle osa on allergisia. Cocktailpiirakan puuro on tutun herkullinen ja tietenkin voilla viimeistelty. Kaurainen Cocktailriisipiirakka on Moilas Oy:n vastaus edelleen jatkuvaan kaurabuumiin. Tuote on pakattu kymmenen kappaleen pussiin (350 g).

Kaikki tuotteet on valmistettu yrityksen omissa leipomoissa Pieksämäellä, ja niillä on Avainlippu-merkki. Uutuudet soveltuvat mainiosti myös niille, jotka eivät noudata erityisruokavaliota.

Lisätiedot

Moilas Oy, myyntipäällikkö Jaana Heinonen, p. 050 5166 722, jaana.heinonen@moilas.com